Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemukset

 

Alla on lomake, joka sinun on seuraavaksi täytettävä ja lähetettävä sitten sivun lopussa olevaan vieraskirjaan. Täytä hakemus huolella, ja muista panostaa siihen. Toivottavasti muistit myös lukea ohjeet ja säännöt huolellisesti, sillä saamme kyllä selville, jos et ole lukenut niitä.

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia.

 

Nettinimi: Nimi, jolla liikut netissä. Älä laita tähän oikeaa nimeäsi. Varmista myös, ettei ropessa ole jo jotakuta, jolla on sama nettinimi.

Nimi: Kissasi nimi. Nimen täytyy olla asia, jonka kissat tietävät (poikkeuksena kotikisut). Klaanikissalla nimi päättyy pentuna sanaan -pentu, oppilaana -tassu. Kissasi tulevassa klaanissa ei saa olla kissaa, jolla on sama alkuliite.

Soturinimi: (Pakollinen vain klaanikissoille.) Alkuliite on sama kuin oppilaana ja pentuna. Nimestä ei saa muodostua mitään yhdyssanaa, kuten Kukkaketo. Ropessa ei saa myöskään olla saman nimistä kissaa yhdessäkään klaanissa.

Klaani: Myrsky-, Joki-, Varjo-, Tuuli- vai Taivasklaani? Vaiko kotikisu tai erakko?

Arvo: Pentu, soturioppilas vai parantajaoppilas? Kotikisut ja erakot jättävät tämän tyhjäksi.

Kaivaja vai nummijuoksija: Vain tuuliklaanilaisille. Kouluttautuuko kissasi kaivajaksi vai nummijuoksijaksi?

Mestaritoive: Onko klaanissasi kissa, jonka haluaisit hahmosi mestariksi? Tai onko sinulla mielessäsi luonteenpiirrettä, jonka toivoisit mestarin omaavan?

Sukupuoli: Kolli vai naaras?

Kuva: Kuva kissastasi. Joko itsetehty tai laillisesti kopioitu. Kerro myös kuvan tekijä tai kuvaa ei lisätä.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään yhdeksällä virkkeellä. Mitä enemmän panostat luonteeseen, sitä helpompi toisten on kirjoittaa kissastasi. Miten kissasi suhtautuu asioihin?; Klaanitovereihinsa, muihin klaaneihin, soturilakiin, kotikisuihin? Uskooko kissasi Tähtiklaaniin? Millainen kissasi on suuttuessaan?

Ulkonäkö: Kuvaile kissasi ulkonäköä vähintään seitsemällä virkkeellä. Turkin väri ja laatu, silmien väri, ruumiinrakenne...

Taidot: Joko sanallisesti tai -/+ -merkein. Kirjoita sekä fyysisistä että psyykkisistä taidoista. Vähintään kaksi vahvuutta ja heikkoutta. Vahvuuksien ja heikkouksien täytyy olla tasapainossa keskenään.

Perhe: Voit valita NPC-kissoja tai keksiä omia. Jos keksit omia, kerro niiden ulkonäkö, pari sanaa luonteesta ja klaani. Tuuliklaanilaisilla myös, onko kissa kaivaja vai nummijuoksija. HUOM. Jos perheenjäsen on kuollut, kerro, joutuiko tämä menehdyttyään Synkkään Metsään, Tähtiklaaniin vai ei minnekään.

Muuta: Jäikö jotain oleennaista mainitsematta? Kenties jotain säännöissä ja ohjeissa pyydettyä? Tähän voit halutessasi luetella kaiken nippelitiedon kissastasi.

Kuvaus: Lyhyt kuvaus kissasi ulkonäöstä ja luonteesta. Mainitse ainakin turkinväri ja mahdolliset kuviot sekä silmien väri. Laita luonne kuvauksen loppuun!

Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit lähettää sen yksityisellä alla olevaan vieraskirjaan. Ilmoitamme hyväksytyistä ja hylätyistä hakemuksista erillisellä viestillä. Jos hakemuksesi hylätään, perustelemme kyllä, miksi. Silloin voit korjata hakemuksesi virheet ja lähettää uuden hakemuksen! :)

 

Sydämellisesti tervetuloa liittymään! ^^

 

P.S. Seuraavat kaksi liittyjää saavat hahmolleen 10 kp'ta tervetuliaislahjaksi!

Hakemukset  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: MiluYP

27.03.2019 07:41
Reinheitin hakemus hyväksytty, tervetuloa! Oikein hieno hakemus oli, ja Hämytassu vaikuttaa kiinnostavalta hahmolta. :D
Saat alkaa jo kirjoittamaan tarinoita, mutta lisään hahmosi vasta myöhemmin, kun on enemmän aikaa. Yritän sen vaikka torstaina saada lisättyä.
Tervetuliaislahjaksi saat ne 10 kp'ta, jotka tuossa yläpuolella on luvattu. Ja merstarikseen Hämytassu saakoon Mustalehden, niin kuin toivoit. Vielä kerran tervetuloa!

Yksityinen viesti

16.03.2019 17:19

Nimi: MiluYP

04.03.2019 16:25
Jammun hahmo Heinätassu hyväksytty! Sydämellisesti tervetuloa! <3
Mestarikseen Heinätassu saa Purolaulun, kuten toivoitkin. Lisäksi saat valmiiksi 10 kp'ta tervetuliaislahjaksi! :D Lisään hahmon mahdollisimman pian, mutta voit jo alkaa kirjoittamaan tarinoita.
Vielä kerran tervetuloa!

Nimi: Jammu

03.03.2019 20:51
Ai kamalaa, laitoin julkisella ton äskeisen!

Nimi: MiluYP

03.03.2019 14:59
Todella hyvä hakemus, Jammu! Hyväksyisin ehdottomasti, jos Muuta -kohdasta löytyisi myös säännöissä mainittu kohta, joka todistaa sinun lukeneen säännöt. Voit laittaa kohdan yksikseen erillisellä, yksityisellä viestillä tänne. Koko hakemusta ei siis tarvitse laittaa uudelleen. :)

Yksityinen viesti

02.03.2019 21:06

Nimi: MiluYP

22.12.2018 10:45
Hyväksytty! Oikein hieno hakemus! Lisäilen kisusi myöhemmin, koska nyt on niin kiireistä, mutta voit jo alkaa kirjoittamaan tarinoita. :) Windin elämää tulee olemaan jännittävä seurata! :D

Jos nyt olen oikein tuon "tervetuliaislahjan" käsittänyt, saat heti alkajaisiksi hahmollesi 10 kp:ta! :D (Vai oliko se vain uusille liittyjille...? Mahtavaa, kun YP:tkin on ihan pihalla.... xD)

Yksityinen viesti

18.12.2018 16:39

Nimi: MiluYP

08.12.2018 12:02
Valitettavasti emme voi hyväksyä hakemustasi, Meikäläinen. Milestäni hahmosi muistuttaa nimittäin liikaa Soturikissojen Ruoskaa. Nimen lisäksi yhtäläisyyksiä ovat turkin väritys (musta turkki, yksi valkoinen tassu), pienikokoisuus ja lisäksi luonteessakin on yhtäläisyyksiä. Muuten hyväksyisin hakemuksesi oikein mieluusti, sillä se oli suorastaan loistava! Jos jaksat hiukan muutella - edes vain nimen - niin hakemuksesi hyväksytään todennäköisemmin kuin varmasti! :D

Yksityinen viesti

02.12.2018 13:27

Yksityinen viesti

26.11.2018 19:20

Nimi: Tunnus

07.11.2018 19:56
Milun hakemus hyväksytty! :D (saat kyllä ite lisätä hahmos xD)
Ihana hahmo tuo Höyhenvirta <3 Tuo luonne kyllä on vähän surullisen puoleinen, kun hän ei oikein osaa sanoa vastaan :/ Kuitenkin kirjoitusvirheetön hakemus ja luova hahmo, ahhhh...
Vielä kerran hyväksytty ja tervetuloa Höyhenvirralle Uuteen Aamuun ^^

- Tunnus

Nimi: MiluYP

04.11.2018 17:36
Tuhkatassun hakemus hyväksytty!
Oikein hyvä hakemus. Tajusin kuitenkin vasta nyt tämän uuden hakemuksen jälkeen, että Kaunotassun siskolta Lumitassulta puuttuu luonne. En kuitenkaan sen takia rupea tätä hakea hylkäämään; Vikahan oli minun, kun en tajunnut sen uupumista ensimmäisestä hakestasi. Lähetäpä siis Liittyneiden viekkuun vaikka koko Lumitassun kuvaus muistaen tällä kertaa luonteen. :)

Mestarikseen Kaunotassu saa toiveesi mukaan Yökatseen.

Tervetuloa Uuteen Aamuun! ^^

Yksityinen viesti

31.10.2018 22:54

Nimi: Tuhkatassu

31.10.2018 22:49
Huomasin itsekin että pari asiaa jäi uupumaan ja valitettavasti huomasin sen liian myöhään XD.. No mutta korjataampa nämä asiat sitten..

Nimi: MiluYP

31.10.2018 17:18
Valitettavasti en voi Tuhkatassu hyväksyä hahmoasi. :( Hakemuksestasi puuttui kolme asiaa: Yksi lause luonteeseen, yksi ulkonäköön ja lopuksi vielä lyhyt kuvaus kissastasi. Kun lisäät nämä hakemukseesi ja lähetät sen uudelleen, kissasi hyväksytään varmasti!

Yksityinen viesti

30.10.2018 15:11

Yksityinen viesti

01.10.2018 19:36

Nimi: MiluYP

30.08.2018 18:00
Pelkotuoksun hakemus Sysipennulla hyväksytty!
Oikein hyvä hakemus! Taidot eivät olleet ihan tasapainossa, mutta vahvuuksissa oli yhdessä kohtaa periaatteessa kaksi, joten taidot olivat kuitenkin tasapainossa. (Okei, onnittelut, jos ymmärsit tuosta jotain. Mun selitykset on ehdottomasti 6/5)
Veljekset kuuluvat kai kaikki samaan pentueeseen, vai? On muuten aika ihanat veljekset. :3 Kaikista saa sellaisen pirteän ja iloisen kuvan ja pelkästään tulevien tarinoidesi ajatteleminen saa hymyn huulille <3 Mutta kirjoitusintoa uudelle hahmollesi!

Nimi: MiluYP

14.08.2018 13:42
Pelkotuoksun hakemus Pajutassulla hyväksytty! Oikein hyvä hakemus ja ihana kissa. :3 Ja pisteet sinulle sinnikkyydestä! Olen iloinen siitä, että jaksoit yrittää. :)
Sydämellisesti tervetuloa Uuteen Aamuun, Pelkotuoksu!

Yksityinen viesti

13.08.2018 19:42

Yksityinen viesti

13.08.2018 19:34

Nimi: MiluYP

13.08.2018 17:16
Pelkotuoksu, hakemuksesi oli jo PALJON parempi! Hatmittaa, etten siltikään voi hyväksyä hakemustasi.
Ensinnäkin luonteesta puuttui yksi virke. Nimi -kohdassa pitäisi lukea oppilasnimi (anteeksi jos aiempi viestini hämäsi tämän suhteen) ja loppuun oli ilmestynyt kohta 'Roolipelaaja', jota yllä olevassa mallihakemuksessa ei ole. Suurin syy siihen, etten hyväksy hakemustasi on kuitenkin se, että Muuta -kohdasta puuttuu jotain erittäin oleennaista.
Säännöissä ja ohjeissa on kohta, joissa pyydetään kirjoittamaan Muuta -kohtaan jotain tiettyä. Siitä tiedämme, ovatko liittymistä aikovat lukeneet säännöt ja ohjeet kunnolla. Toivoisin, että etsisit vielä sen kohdan ja toimisit sen ohjeiden mukaan. Seuraava hakemuksesi on varmasti sellainen, jonka voimme hyväksyä!

©2019 Uusi Aamu - suntuubi.com