Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemukset

 

Alla on lomake, joka sinun on seuraavaksi täytettävä ja lähetettävä sitten sivun lopussa olevaan vieraskirjaan. Täytä hakemus huolella, ja muista panostaa siihen. Toivottavasti muistit myös lukea ohjeet ja säännöt huolellisesti, sillä saamme kyllä selville, jos et ole lukenut niitä.

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia.

 

Nettinimi: Nimi, jolla liikut netissä. Älä laita tähän oikeaa nimeäsi. Varmista myös, ettei ropessa ole jo jotakuta, jolla on sama nettinimi.

Nimi: Kissasi nimi. Nimen täytyy olla asia, jonka kissat tietävät (poikkeuksena kotikisut). Klaanikissalla nimi päättyy pentuna sanaan -pentu, oppilaana -tassu. Kissasi tulevassa klaanissa ei saa olla kissaa, jolla on sama alkuliite.

Soturinimi: (Pakollinen vain klaanikissoille.) Alkuliite on sama kuin oppilaana ja pentuna. Nimestä ei saa muodostua mitään yhdyssanaa, kuten Kukkaketo. Ropessa ei saa myöskään olla saman nimistä kissaa yhdessäkään klaanissa.

Klaani: Myrsky-, Joki-, Varjo-, Tuuli- vai Taivasklaani? Vaiko kotikisu tai erakko?

Arvo: Pentu, soturioppilas vai parantajaoppilas? Kotikisut ja erakot jättävät tämän tyhjäksi.

Kaivaja vai nummijuoksija: Vain tuuliklaanilaisille. Kouluttautuuko kissasi kaivajaksi vai nummijuoksijaksi?

Mestaritoive: Onko klaanissasi kissa, jonka haluaisit hahmosi mestariksi? Tai onko sinulla mielessäsi luonteenpiirrettä, jonka toivoisit mestarin omaavan?

Sukupuoli: Kolli vai naaras?

Kuva: Kuva kissastasi. Joko itsetehty tai laillisesti kopioitu. Kerro myös kuvan tekijä tai kuvaa ei lisätä.

Luonne: Kuvaile kissasi luonnetta vähintään yhdeksällä virkkeellä. Mitä enemmän panostat luonteeseen, sitä helpompi toisten on kirjoittaa kissastasi. Miten kissasi suhtautuu asioihin?; Klaanitovereihinsa, muihin klaaneihin, soturilakiin, kotikisuihin? Uskooko kissasi Tähtiklaaniin? Millainen kissasi on suuttuessaan?

Ulkonäkö: Kuvaile kissasi ulkonäköä vähintään seitsemällä virkkeellä. Turkin väri ja laatu, silmien väri, ruumiinrakenne...

Taidot: Joko sanallisesti tai -/+ -merkein. Kirjoita sekä fyysisistä että psyykkisistä taidoista. Vähintään kaksi vahvuutta ja heikkoutta. Vahvuuksien ja heikkouksien täytyy olla tasapainossa keskenään.

Perhe: Voit valita NPC-kissoja tai keksiä omia. Jos keksit omia, kerro niiden ulkonäkö, pari sanaa luonteesta ja klaani. Tuuliklaanilaisilla myös, onko kissa kaivaja vai nummijuoksija. HUOM. Jos perheenjäsen on kuollut, kerro, joutuiko tämä menehdyttyään Synkkään Metsään, Tähtiklaaniin vai ei minnekään.

Muuta: Jäikö jotain oleennaista mainitsematta? Kenties jotain säännöissä ja ohjeissa pyydettyä? Tähän voit halutessasi luetella kaiken nippelitiedon kissastasi.

Kuvaus: Lyhyt kuvaus kissasi ulkonäöstä ja luonteesta. Mainitse ainakin turkinväri ja mahdolliset kuviot sekä silmien väri. Laita luonne kuvauksen loppuun!

Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit lähettää sen yksityisellä alla olevaan vieraskirjaan. Ilmoitamme hyväksytyistä ja hylätyistä hakemuksista erillisellä viestillä. Jos hakemuksesi hylätään, perustelemme kyllä, miksi. Silloin voit korjata hakemuksesi virheet ja lähettää uuden hakemuksen! :)

 

Sydämellisesti tervetuloa liittymään! ^^

 

P.S. Seuraavat neljä liittyjää saavat hahmolleen 10 kp'ta tervetuliaislahjaksi!

Hakemukset  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

18.12.2018 16:39

Nimi: MiluYP

08.12.2018 12:02
Valitettavasti emme voi hyväksyä hakemustasi, Meikäläinen. Milestäni hahmosi muistuttaa nimittäin liikaa Soturikissojen Ruoskaa. Nimen lisäksi yhtäläisyyksiä ovat turkin väritys (musta turkki, yksi valkoinen tassu), pienikokoisuus ja lisäksi luonteessakin on yhtäläisyyksiä. Muuten hyväksyisin hakemuksesi oikein mieluusti, sillä se oli suorastaan loistava! Jos jaksat hiukan muutella - edes vain nimen - niin hakemuksesi hyväksytään todennäköisemmin kuin varmasti! :D

Yksityinen viesti

02.12.2018 13:27

Yksityinen viesti

26.11.2018 19:20

Nimi: Tunnus

07.11.2018 19:56
Milun hakemus hyväksytty! :D (saat kyllä ite lisätä hahmos xD)
Ihana hahmo tuo Höyhenvirta <3 Tuo luonne kyllä on vähän surullisen puoleinen, kun hän ei oikein osaa sanoa vastaan :/ Kuitenkin kirjoitusvirheetön hakemus ja luova hahmo, ahhhh...
Vielä kerran hyväksytty ja tervetuloa Höyhenvirralle Uuteen Aamuun ^^

- Tunnus

Nimi: MiluYP

04.11.2018 17:36
Tuhkatassun hakemus hyväksytty!
Oikein hyvä hakemus. Tajusin kuitenkin vasta nyt tämän uuden hakemuksen jälkeen, että Kaunotassun siskolta Lumitassulta puuttuu luonne. En kuitenkaan sen takia rupea tätä hakea hylkäämään; Vikahan oli minun, kun en tajunnut sen uupumista ensimmäisestä hakestasi. Lähetäpä siis Liittyneiden viekkuun vaikka koko Lumitassun kuvaus muistaen tällä kertaa luonteen. :)

Mestarikseen Kaunotassu saa toiveesi mukaan Yökatseen.

Tervetuloa Uuteen Aamuun! ^^

Yksityinen viesti

31.10.2018 22:54

Nimi: Tuhkatassu

31.10.2018 22:49
Huomasin itsekin että pari asiaa jäi uupumaan ja valitettavasti huomasin sen liian myöhään XD.. No mutta korjataampa nämä asiat sitten..

Nimi: MiluYP

31.10.2018 17:18
Valitettavasti en voi Tuhkatassu hyväksyä hahmoasi. :( Hakemuksestasi puuttui kolme asiaa: Yksi lause luonteeseen, yksi ulkonäköön ja lopuksi vielä lyhyt kuvaus kissastasi. Kun lisäät nämä hakemukseesi ja lähetät sen uudelleen, kissasi hyväksytään varmasti!

Yksityinen viesti

30.10.2018 15:11

Yksityinen viesti

01.10.2018 19:36

Nimi: MiluYP

30.08.2018 18:00
Pelkotuoksun hakemus Sysipennulla hyväksytty!
Oikein hyvä hakemus! Taidot eivät olleet ihan tasapainossa, mutta vahvuuksissa oli yhdessä kohtaa periaatteessa kaksi, joten taidot olivat kuitenkin tasapainossa. (Okei, onnittelut, jos ymmärsit tuosta jotain. Mun selitykset on ehdottomasti 6/5)
Veljekset kuuluvat kai kaikki samaan pentueeseen, vai? On muuten aika ihanat veljekset. :3 Kaikista saa sellaisen pirteän ja iloisen kuvan ja pelkästään tulevien tarinoidesi ajatteleminen saa hymyn huulille <3 Mutta kirjoitusintoa uudelle hahmollesi!

Nimi: MiluYP

14.08.2018 13:42
Pelkotuoksun hakemus Pajutassulla hyväksytty! Oikein hyvä hakemus ja ihana kissa. :3 Ja pisteet sinulle sinnikkyydestä! Olen iloinen siitä, että jaksoit yrittää. :)
Sydämellisesti tervetuloa Uuteen Aamuun, Pelkotuoksu!

Yksityinen viesti

13.08.2018 19:42

Yksityinen viesti

13.08.2018 19:34

Nimi: MiluYP

13.08.2018 17:16
Pelkotuoksu, hakemuksesi oli jo PALJON parempi! Hatmittaa, etten siltikään voi hyväksyä hakemustasi.
Ensinnäkin luonteesta puuttui yksi virke. Nimi -kohdassa pitäisi lukea oppilasnimi (anteeksi jos aiempi viestini hämäsi tämän suhteen) ja loppuun oli ilmestynyt kohta 'Roolipelaaja', jota yllä olevassa mallihakemuksessa ei ole. Suurin syy siihen, etten hyväksy hakemustasi on kuitenkin se, että Muuta -kohdasta puuttuu jotain erittäin oleennaista.
Säännöissä ja ohjeissa on kohta, joissa pyydetään kirjoittamaan Muuta -kohtaan jotain tiettyä. Siitä tiedämme, ovatko liittymistä aikovat lukeneet säännöt ja ohjeet kunnolla. Toivoisin, että etsisit vielä sen kohdan ja toimisit sen ohjeiden mukaan. Seuraava hakemuksesi on varmasti sellainen, jonka voimme hyväksyä!

Yksityinen viesti

13.08.2018 13:36

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

11.08.2018 07:25
Anteeksi! Korjaan virheet maanantaina, koska tällä hetkellä en voi. Olen matkalla mummolaan (jonne on matkaa 3 h) ja minulla ei ole tietokonetta mukana. Kirjoitan siis nyt tämän viestin puhelimella. Käyn lukemassa ohjeet ja säännöt vielä paremmin!

Nimi: MiluYP

10.08.2018 15:17
(Kahdesta hakemuksesta ensimmäinen oli minun hahmoni hakemus, joten jätän sen tarkastuksen Tunnukselle ja Apilalle.)

En voi valitettavasti hyväksyä Pelkotuoksun hakemusta. Ensinnäkin pyytäisin, että lukisit säännöt ja ohjeet kunnolla. Hakemuksen hyväksyminen ilman niiden huolellista lukemista on kerrassaan mahdotonta, koska saamme kyllä selville, mikäli et ole sääntöjä ja ohjeita lukenut.
Lisäksi käytä hakemuksessa hahmosi parantajanimeä, eikä seitsemän ensimmäisen kohdan loppuun tarvita pisteitä. Muista myös jättää tyhjä rivi eri kohtien väliin. Näin:
Nettinimi: (nettinimesi)

Nimi: (hahmosi nimi)

Lisäksi suurimmassa osaa luonteen lauseista puuttui subjekti (tekijä). Sen sijaan, että kirjoitat vain "Lempeä, hiljainen, luova ja kiltti." kirjoita "Pajupilvi on lempeä, hiljainen, luova ja kiltti.". Nimen lisäksi voit käyttää subjektina myös esim. naaras, kissa, hän.

Korjaa nämä ja lukaise säännöt ja ohjeet tarkasti läpi, niin hyväksymme todennäköisesti hakemuksesi. :)

Yksityinen viesti

10.08.2018 13:40

Nimi: MiluYP

10.08.2018 10:28
Lukutoukan hakemus Naamio-erakolla hyväksytty! En malta odottaa tarinoitasi ja kaikkia niitä tilanteita, joihin Naamio luonteensa takia joutuu. xD
Tervetuloa Uuteen Aamuun, Lukutoukka!

Vastaus:

HUOM! Lukutoukka, laita liittyneiden vieraskirjaan uudelleen kissasi lyhyt kuvaus. Muista laittaa siihen MYÖS muutama sana hahmosi luonteesta. Se nimittäin puuttui muuten hyvästä hakemuksestasi.

Edit: Okei, eli olihan siellä yksi sana luonteesta, mutta laita kuitenkin kuvaus uudelleen liittyneiden viekkuun ja laita luonne viimeiseksi. :) Anteeksi tämä sähläys... -_-'

- Milu, jonka aivot eivät ole terävimmillään aamu kymmeneltä

Yksityinen viesti

09.08.2018 16:33

Nimi: MiluYP

22.07.2018 16:47
Meikäläisen hakemus hyväksytty!
Kuvaa en tosiaan lisää, mutta muuten oikein mainio hakemus. Odotan innolla Myrskytassun tarinoita. :D Mestarikseen nuorukainen saa Lintutähden, kuten pyysit. Syynä hyvät perustelut sekä se, että olit ensimmäinen liittynyt. cx
Mutta siis.... Tervetuloa Uuteen Aamuun, Meikäläinen!
(Valitettavasti en osaa kirjoittaa lyhyitä hyväksymisviestejä vaan jään jaarittelemaan.)

Yksityinen viesti

22.07.2018 16:08

©2018 Uusi Aamu - suntuubi.com