Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Copyright - Linkit - Sivuinfo
 

TAUKO

Hei vain rakkaat liittyneet, linkinvaihtolaiset sekä satunnaiset ohikulkijat!

Joudumme harmiksemme ilmoittamaan Uuden Aamun menneen tauolle. Tauon pituudesta ei ole mitään varmoja tietoja - se voi kestää pari kuukautta tai sitten kokonaiset puoli vuotta. Syynä tauolle ovat yksinkertaisesti ylläpitäjien tiukka aikataulu sekä motivaation puute. Toivotaan, ettei tauko kestäisi hirveän kauaa. Sitä odotellessa ylläpitoa ei sivustolla kuitenkaan juuri näy.

Saanko silti kirjoittaa tarinoita, vaikka sivut ovat tauolla? Saat. Saatte kirjoittaa tarinoita, kehitellä chatissa yhdessä kaikenmaailman juonikuvioita, järjestää halutessanne kokoontumisia ja hakemuksiakin saa lähettää. Mutta tarinoita ei tarkasteta eikä hakemuksia hyväksytä tauon aikana. Tauon jälkeen tarinat ja hakemukset sitten tarkastetaan.

Miten UusA:lle käy? Kukaan ei tiedä. Toivon todella, ettei sivuja jouduta poistamaan, mutta en voi luvata mitään. Kaikki kolme ylläpitäjää ovat kiireisiä, motivaatio on hukassa ja UusA elelee edelleen hiljaiseloa, mikä tarkoittaa, että tämä paikka kaipaisi ylläpitäjien erityishuomiota, että se saataisiin kunnolla alulle. Mutta siis... UusA:n kohtalolle on kaksi vaihtoehtoa: Se joko jatkaa taupn jälkeen toimintaansa normaalisti tai sitten sivut poistetaan. Mikään ei ole vielä varmaa. Ainoastaan se, että jos sivut jatkavat, eivät kaikki yp-hommat tule olemaan ainoastaan yhden ylläpitäjän vastuulla.

Saa nähdä, mihin tähtiklaanilaiset tämän pienen ropen johdattavat.

Terveisin Milu, Tunnus ja Apila

 

 >> "Metsässä on aina ollut viisi klaania." <<

- Leivonsiipi kirjassa Tulitähden tehtävä

Uusi Aamu

 

Sinä varmaankin tunnet tarinan.

Taivasklaani joutui lähtemään reviiriltään kaksijalkojen takia, eivätkä muut klaanit suostuneet auttamaan. Mutta mitä jos olisi käynyt toisin? Mitä jos muut klaanit olisivat suostuneet sittenkin auttamaan? Mitä jos Taivasklaani olisi saanut jäädä?

Mitä jos sinä saisit päättää tulevan?

 

Tervetuloa Uusi Aamu -nimeä kantavaan, vieraskirjapohjaiseen roolipeliin! Tämä on soturikissoihin perustuva tarinaroolipeli, joita suntuubissa vilisee kuin kaloja Jokiklaanin joessa. Mutta Uusi Aamu - tuttavallisemmin UusA - eroaa muista roolipeleistä suuresti. Täällä seikkailevat tutut neljä klaania vanhoilla reviireillä, mutta tilanne on tyystin erilainen. Tässä roolipelissä Taivasklaani ei nimittäin ikinä joutunut lähtemään metsästä muiden klaanien luota, vaan toiset klaanit antoivat sille osan reviireistään, jotta se voisi jäädä yhä metsään.

Olet sydämellisesti tervetullut UusA:an tekemään oman hahmosi ja kertomaan oman tarinasi. Niin konkarit kuin aloittelijat ovat tervetulleita, ja vaikka et liittyisikään, voit aina laittaa tervehdyksesi vieraskirjaan tai chattiin. Kaikki tervehdykset ja parannusehdotukset sun muut ovat tervetulleita.

Sitä paitsi on mukava nähdä niin tuttuja kuin uusiakin nimiä niin chatissa kuin vieraskirjassakin. :)

 

Tervetuloa ❤️

- Ylläpitäjät Apila, Tunnus ja Milu

 

Uudella Aamulla on nyt myös oma Instagram -tili _uusi_aamu_. Pääset sinne tästä.

 

Huom! Seuraavat kaksi liittyjää saavat 10 kp'ta ensimmäiselle hahmolleen!

 

Uusimpia päivityksiä

8.3. Jälleen ylläpitopuolella! Ig-tapahtuman (jossa sai tehdä oman NPC-hahmonsa) NPC:t lisätty. Kiitos kavioiden_matkassa osallistumisesta! Lisäksi uusi linkinvaihtolainen lisätty.

6.3. Tervetuloa Jammu ropettamaan Heinätassulla Jokiklaaniin! Tarina tarkastettu ja vieraskirjaan vastailtu.

24.2. Tässä on tullut nyt ihan liian pitkä tauko! Anteeksi kamalasti! Vieraskirjoihin on nyt kuitenkin vastailtu ja uusi linkinvaihtolainen lisätty. Ylläpito yrittää tästä nyt aktivoitua!

©2019 Uusi Aamu - suntuubi.com