Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Copyright - Linkit - Sivuinfo

 

 >> "Metsässä on aina ollut viisi klaania." <<

- Leivonsiipi kirjassa Tulitähden tehtävä

Uusi Aamu

 

Sinä varmaankin tunnet tarinan.

Taivasklaani joutui lähtemään reviiriltään kaksijalkojen takia, eivätkä muut klaanit suostuneet auttamaan. Mutta mitä jos olisi käynyt toisin? Mitä jos muut klaanit olisivat suostuneet sittenkin auttamaan? Mitä jos Taivasklaani olisi saanut jäädä?

Mitä jos sinä saisit päättää tulevan?

 

Tervetuloa Uusi Aamu -nimeä kantavaan, vieraskirjapohjaiseen roolipeliin! Tämä on soturikissoihin perustuva tarinaroolipeli, joita suntuubissa vilisee kuin kaloja Jokiklaanin joessa. Mutta Uusi Aamu - tuttavallisemmin UusA - eroaa muista roolipeleistä suuresti. Täällä seikkailevat tutut neljä klaania vanhoilla reviireillä, mutta tilanne on tyystin erilainen. Tässä roolipelissä Taivasklaani ei nimittäin ikinä joutunut lähtemään metsästä muiden klaanien luota, vaan toiset klaanit antoivat sille osan reviireistään, jotta se voisi jäädä yhä metsään.

Olet sydämellisesti tervetullut UusA:an tekemään oman hahmosi ja kertomaan oman tarinasi. Niin konkarit kuin aloittelijat ovat tervetulleita, ja vaikka et liittyisikään, voit aina laittaa tervehdyksesi vieraskirjaan tai chattiin. Kaikki tervehdykset ja parannusehdotukset sun muut ovat tervetulleita.

Sitä paitsi on mukava nähdä niin tuttuja kuin uusiakin nimiä niin chatissa kuin vieraskirjassakin. :)

 

Tervetuloa ❤️

- Ylläpitäjät Apila, Tunnus ja Milu

 

Uusimpia päivityksiä

10.8. Uusi liittynyt! Tervetuloa Lukutoukka ropettamaan Naamiolla!

6.8. Vieraskirjaviesteihin vastailtu ja uudet linkinvaihtajat lisätty. Linkit -kohdan ulkonäköä myös hiukan muokattu.

26.7. Sivujen kirjoitusvirheitä korjailtu, linkinvaihtajat lisätty, Myrskytassu lisätty Taivasklaaniin ja Uuden Aamun historia -kohtaa päivitetty. Lisäksi blogissa tärkeää asiaa! :3

22.7. Sivut ovat avanneet ovensa! Tervetuloa liittymään! ^^

©2018 Uusi Aamu - suntuubi.com